Mobiel +31624272884


Studie inpassing Fokker hoofdkantoor


Studie naar de inpassing van het nieuwe Fokker hoofdkantoor in combinatie met de herinrichting van het sport- en recreatiegebied de Slobbengors. Gekozen variant: het Fokker hoofdkantoor staat in de punt van de Slobbengors, in de tweede lijn achter de bomenrij langs de rivier de Noord.
Visie op de Slobbengors en directe omgeving. Het gebied is in te delen in drie delen 1- het venster 2- het dijklint 3- het Merwehoofd. Omwille van de verdiepte ligging van het terrein rondom het hoofdkantoor is een waterrijklandschap voorgesteld. Een landschap met een waterbuffernede functie en bijbehorende ecologische inrichting.

Studie inpassing Fokker hoofdkantoor

Team

Jacques Vink en Ward Mouwen ism SO Papendrecht

Opdrachtgever

Gemeente Papendrecht, 2012

Meer info

verkavelingstudie

Locatie

Fokkerterrein/de Slobbengors, Papendrecht