Mobiel +31624272884


Starterswoningen Nieuwkoop


De invulling van een restkavel in de nieuwbouw van Nieuwkoop met starterswoningen is precieziewerk. In samenspraak met de gemeente Nieuwkoop heeft Woningbouwvereniging Nieuwkoop starterswoningen binnen de bestaande nieuwbouw gerealiseerd. Op een restkavel aan de Meidoornlaan is in samenspraak met de omwonenden nieuwe parkgelegenheid gecombineerd met zes startersappartementen. Om de bezonning van het achterliggende terrein te waarborgen kregen de woningen een ronde kap.

inpassing in bestaande nieuwbouwwijk

Starterwoningen Nieuwkoop

Team

Jacques Vink en René Heijne

Opdrachtgever

Woning Stichting Nieuwkoop

ontwerp: 2003/2004 – realisatie: 2007

Meer info

Zes startersappartementen waarvan drie woningen in maatschappelijk gebonden eigendom.

Locatie

Meidoornlaan, Nieuwkoop