Mobiel +31624272884


’t Voorhof
Nieuwkoop


Zes woningen vormen ’t Voorhof aan de Voorweg in Noorden (gemeente Nieuwkoop).
Uitgangspunt is de combinatie van regionale materialen en ambachtelijke details met een moderne uitstraling. De bestaande bebouwing aan de Voorweg heeft verschillende hoogtes en breedtes, kleine hoekverdraaiingen en de afstand tot de weg varieert. De drie woningen van ’t Voorhof verspringen ten opzichte van elkaar. De middelste woning achter op het terrein is lager. De achterste twee zijn iets gedraaid en kijken uit over de plas.
De zes woningen zijn variaties op een thema waardoor ’t Voorhof een eenheid in architectuur is en tegelijkertijd aansluit op de dorpse architectuur van de lintbebouwing aan de Voorweg met zijn traditionele architectuur en moderne schuurwoningen.

verschillende soorten metselwerk en details

’t Voorhof Nieuwkoop

Team

Jacques Vink en Iris van der Wal

Opdrachtgever

V+V Bouwmaatschappij, Nieuwkoop

ontwerp: 2017/2022- realisatie: 2024

Meer info

Zes woningen aan een hof. Verkoop start 2023, realisatie aansluitend.

Locatie

Voorweg, Noorden (gemeente Nieuwkoop)