Mobiel +31624272884


Starterswoningen Wageningen


De nieuwbouw van 24 startersappartementen in 3 lagen bemiddelt tussen de grote schaal van de bebouwing aan de Nobelweg en de pittoreske woningen aan de achterzijde.
Een gevelbeeld met afwisselende lagen zwart ruw metselwerk en glad blank geanodiseerd aluminium verleent de nieuwbouw aan de straatzijde een zakelijk karakter en benadrukt tevens de lengte van het 70 meter lange bouwvolume. Aan de tuinzijde krijgt het gebouw ter plaatse van de galerij een warme uitstraling door de toepassing van houten delen in gevel en vloer. De brede galerijen bieden tevens de mogelijkheid voor een extra buitenruimte voor de startersappartementen en zijn inmiddels als zodanig door de bewoners in gebruik.

woongalerij

Starterwoningen Wageningen

Team

Ruimtelab (Jacques Vink), Ontwerplab en Griffioen Architecten

Opdrachtgever

Idealis
2005/2006, oplevering 2007

Meer info

24 startersappartementen

Locatie

Nobelweg, Wageningen