Mobiel +31624272884


Woodhouse


Woodhouse is een compacte en betaalbare houten woning. Door de verhoogde ligging van de buitenruimte voelt het in de woonkamer alsof je in de tuin zit. Het huis is betaalbaar doordat het compact is en het houten prefabsysteem. Het houten casco van de woning is in 1 dag opgetrokken uit geprefabriceerde massief houten bouwsysteem. De gevelbekleding bestaat uit lariks bevestigd op houtvezel-isolatie. Ondanks het relatief kleine oppervlakte is het ruime en lichte woning met dakramen boven de badkamer en de trap naar de verdieping.


Woodhouse

Team

Ontwerp: Jacques Vink
Constructeur: KKonstructies
Aannemer: Goedhart Bouw bv.
Bewoners: fam. Meijer-Hoppenbrouwer
KLH: JMconcepten

Bijzonderheden

In eigen beheer uitgevoerd: 2012-2021.

Locatie

Noorderplassen-West, Almere