Panorama vanaf de entree tot het gebied.
Panorama vanaf de entree tot het gebied.

Op een eenvoudige manier maken we van het Oostvaardersveld een natuurgetrouwe afspiegeling van de Oostvaardersplassen. Door het waterpeil in het gebied direct naast de Knardijk te verhogen ontstaat een nieuwe uitloper van de voor het natuurgebied kenmerkende plassen en moerassen.
Op een eenvoudige manier maken we van het Oostvaardersveld een natuurgetrouwe afspiegeling van de Oostvaardersplassen. Door het waterpeil in het gebied direct naast de Knardijk te verhogen ontstaat een nieuwe uitloper van de voor het natuurgebied kenmerkende plassen en moerassen.

Het gebouw ligt op de kruising van een stelsel van steigers en vlonderpaden door de nieuwe wetlands. De steigers vormen letterlijk het gebouw. Vanonder het dak boven dit kruispunt is er door de transparante gevels zicht op de natuur.
Het gebouw ligt op de kruising van een stelsel van steigers en vlonderpaden door de nieuwe wetlands. De steigers vormen letterlijk het gebouw. Vanonder het dak boven dit kruispunt is er door de transparante gevels zicht op de natuur.

In het gebouw zijn de ruimten onderling met elkaar verbonden via een centrale ruimte met een watertuin; de living machine.
In het gebouw zijn de ruimten onderling met elkaar verbonden via een centrale ruimte met een watertuin; de living machine.




Natuuractiviteitencentrum
Op een eenvoudige manier maken we van het Oostvaardersveld een natuurgetrouwe afspiegeling van de Oostvaardersplassen.

INDEX / vorig / volgend project

Door het waterpeil in het gebied direct naast de Knardijk te verhogen ontstaat een nieuwe uitloper van de voor het natuurgebied kenmerkende plassen en moerassen. Het gebouw ligt op de kruising van een stelsel van steigers en vlonderpaden door de nieuwe wetlands. De steigers vormen letterlijk het gebouw. Vanonder het dak boven dit kruispunt is er door de transparante gevels zicht op de natuur.