De kop van het blok met de entree tot de kelder.
De kop van het blok met de entree tot de kelder.

De nieuwbouw van 24 startersappartementen in 3 lagen bemiddelt tussen de grote schaal van de bebouwing aan de invalsweg aan de voorzijde en de pittoreske woningen aan de achterzijde. Een gevelbeeld met afwisselende lagen zwart ruw metselwerk en glad blank geanodiseerd aluminium verleent de nieuwbouw aan de straatzijde een zakelijk karakter en benadrukt tevens de lengte van het 70 meter lange bouwvolume. Aan de tuinzijde krijgt het gebouw ter plaatse van de galerij een warme uitstraling door de toepassing van houten delen in gevel en vloer. De brede galerijen bieden tevens de mogelijkheid voor een extra buitenruimte voor de startersappartementen en zijn inmiddels als zodanig door de bewoners in gebruik.
De nieuwbouw van 24 startersappartementen in 3 lagen bemiddelt tussen de grote schaal van de bebouwing aan de invalsweg aan de voorzijde en de pittoreske woningen aan de achterzijde. Een gevelbeeld met afwisselende lagen zwart ruw metselwerk en glad blank geanodiseerd aluminium verleent de nieuwbouw aan de straatzijde een zakelijk karakter en benadrukt tevens de lengte van het 70 meter lange bouwvolume. Aan de tuinzijde krijgt het gebouw ter plaatse van de galerij een warme uitstraling door de toepassing van houten delen in gevel en vloer. De brede galerijen bieden tevens de mogelijkheid voor een extra buitenruimte voor de startersappartementen en zijn inmiddels als zodanig door de bewoners in gebruik.






Starterswoningen Wageningen
De nieuwbouw van 24 startersappartementen in 3 lagen bemiddelt tussen de grote schaal van de bebouwing aan de Nobelweg en de pittoreske woningen aan de achterzijde.

INDEX / vorig / volgend project

Een gevelbeeld met afwisselende lagen zwart ruw metselwerk en glad blank geanodiseerd aluminium verleent de nieuwbouw aan de straatzijde een zakelijk karakter en benadrukt tevens de lengte van het 70 meter lange bouwvolume. Aan de tuinzijde krijgt het gebouw ter plaatse van de galerij een warme uitstraling door de toepassing van houten delen in gevel en vloer. De brede galerijen bieden tevens de mogelijkheid voor een extra buitenruimte voor de startersappartementen en zijn inmiddels als zodanig door de bewoners in gebruik.