Rumtelab zoekt een stagiare!

Als stagiair zul je samen met ons werken aan diverse ontwerpen en projecten. Een woonhuis in aanbouw, ontwerp van een tuin, prijsvragen en schetsontwerpen voor twee kleine woningbouwprojecten. Ook werk je mee aan projecten voor de Natuurlijke Stad.


De ondersteunende werkzaamheden die je hiervoor zal verrichten vereisen dat je bij voorkeur beschikt over ervaring met programma’s zoals Photoshop, Illustrator, Indesign, SketchUp en Autocad. Kennis van en ervaring met Revit is een pré.


Functievereisten:
• Goed ruimtelijk en bouwkundig inzicht
• Zelfstandig, leergierig, teamwerker, communicatief en flexibel.
• Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week (voor minimaal 3 maanden)


Heb je interesse? Stuur een beknopte impressie van je werk naar info@ruimtelab.nl of bel!
06-24272884 Jacques VinkTeam 2018: Rob Vollaard, Guido Duba, Ward Mouwen en Jacques Vink. De architecten van Ruimtelab2 Architecten hebben meer dan 20 jaar ervaring in ontwerp en uitvoering.

Team Ruimtelab² vanaf september 2008: Govert Gerritsen, Bas Hage, Bas van Galen, Anne Bruin, Arjan de Nooijer, Tanja Lina, Martina Knotlova, Nick van der Knaap, Alex Kypriotakis, Sander van der Poort, David Verdonk en Ward Mouwen.                                    Ruimtelab werkt vanaf 2011 samen met BEARiD, Gouda/Shanghai (China).

www.bear-id.com

Tjerk Reijenga, BEARid, Shanghai.

 Jacques Vink studeerde in 1989 af aan de Technische Universiteit Delft. Na op projectbasis voor diverse bureaus in binnen- en buitenland* gewerkt te hebben startte hij in 1998 samen met René Heijne Ruimtelab. In datzelfde jaar was hij samen met Piet Vollaard oprichter van de Stichting Slimme architectuur. In 2007 en 2008 was hij partner bij VHP/Royal Haskoning waar hij voornamelijk werkte aan projecten in Rusland. Sinds oktober 2008 werkt hij met Ruimtelab² Architecten verder aan slimme architectuur en stedenbouw.

Oprichter Jacques Vink heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in ontwerp en realisatie vanaf de oprichting van het bureau richt hij zich op de vertaling van de duurzaamheidsthematiek in concrete oplossingen.

*oa Geurst & Schulze architecten in Den Haag, Max Dudler in Berlijn (BRD), O.M.A. in Rotterdam (NL), Wood/Marsh in Melbourne (AU) en William McDonough & Partners in Charlottesville (VS).